Bătrână accidentată în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis

FOTO ARHIVA

O bătrână a ajuns la Urgenţe după ce a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada. Accidentul a avut loc marţi, în dreptul localităţii Copălău, pe drumul judeţean ce face legătura cu Coşula.

Femeia, în vârstă de 81 de ani, încerca să traverseze strada prin loc nepermis când a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Coşula. Şoferul a reuşit să evite impactul frontal cu femeia, însă a acroşat-o şi aceasta a fost trântită pe asfalt.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns cadre medicale de la Ambulanţă şi poliţişti. Femeia a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportată cu o ambulanţă la Urgenţe. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 miligrame alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!