Descoperire macabră într-un bloc din oraş (video)

Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din Botoşani, a fost găsit în stare de putrefacţie de către echipajele de salvatori. Descoperirea macabră a avut loc duminică seară, într-un cartier din apropierea gării din municipiu.

Cea care a sunat la 112 a fost fiica bărbatului, care a fost contactată de vecinii acestuia. Oamenii din bloc erau alertaţi de faptul că din apartamentul situat la etajul al patrulea  venea un miros puternic de putrefacţie. Având în vedere că aceasta nu avea o cheie de la apartament, a sunat la 112 si a cerut ajutorul echipelor de salvatori.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, autoscara pompierilor, o ambulanţă cu medic, precum şi echipaje de poliţie. Pompierii au pătruns în apartament pe un geam deschis de la balcon şi au deschis uşa apartamentului pentru accesul echipelor de salvare. Din păcate, însă, nu s-a mai putut face nimic pentru botoşănean. Acesta a fost găsit căzut în bucătărie.

„Am fost solicitaţi pentru o persoană, în vârstă de 66 de ani, care a fost găsită în stare avansată de putrefacţie, decedată de aproximativ o săptămână din spusele rudelor apropiate”, a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!