Bursă a locurilor de muncă organizată pentru botoșăneni

După un an de pauză, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani, reia organizare Bursei locurilor de muncă pentru cei care se află în căutarea unei slujbe. Evenimentul se adresează în principal celor care vor să muncească în domeniul construcțiilor și al confecțiilor. „A.J.O.F.M Botoșani vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și agenților economici din aceste domenii de activitate, prin acordarea serviciilor de mediere a muncii. Pe această cale informăm agentii economici că participarea la bursă este gratuită”, au transmis reprezentanții instituției.

Bursa va avea loc marți, 13 iulie, începând cu ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente “Elisabeta Lipă” din municipiu și reprezintă o oportunitate de a cunoaște direct oferta de forță de muncă şi de a recruta și selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă declarate vacante.

La acest eveniment vor participa și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de
Muncă (ITM), Botoșani, care vor oferi participanților informații cu privire la drepturile și
obligațiile persoanelor angajate în muncă, dezavantajele muncii nedeclarate, sănătatea
și securitatea la locul de muncă.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot contacta AJOFM la telefon 0231536791 sau la adresa de e-mail ajofm.bt@anofm.gov.

Deja ai votat!