Locuri de muncă vacante în județ

Botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziție peste 700 de slujbe. Astfel, potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 763 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Săveni, este în căutare de consilier administrație publică. Cei interesați de această slujbă trebuie să aibă experiență de șapte ani și studii superioare.

Și Casa Județeană de Pensii caută inspector de specialitate în administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în contabilitate, economie și finanțe, dar și experiență de șapte ani. Salariul oferit este de 5676 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele dedicate persoanelor cu studii medii cum ar fi, magaziner, recepționer marfă, lucrător comercial, dar și bucătar, pizzar, ospătar sau barman.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!