Un singur candidat pentru funcția de director al AJOFM

Un singur candidat s-a înscris în cursa pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă (AJOFM) Botoșani. Este vorba despre Anca Apăvăloaie, actualul director interimar, care a trecut de prima etapă, respectiv cea de selecţie a dosarelor. „Ca urmare a postării anunțului pe site-ul ANFP și a ANOFM, având în vedere faptul că îndeplinesc condițiile specifice necesare participării la concursul pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de director executiv al AJOFM Botosani , având în vedere experiența în muncă și în acest domeniu de activitate, am considerat oportună înscrierea mea la acest concurs”, a declarat Anca Apăvăloaie.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a scos la concurs postul de director executiv al AJOFM după ce fostul director, Teodor Dimitriu, a demisionat, din cauza unor probleme de sănătate. 

Anca Apăvăloaie va susţine proba scrisă pentru şefia AJOFM luni, pe 12 iulie. Pentru a fi admisă, aceasta trebuie să obțină un punctaj de minimum 70 de puncte, iar ulterior va susţine un interviu.

Deja ai votat!