Elevii cu media 10 la Bacalaureat vor fi premiaţi

Absolvenţii de liceu din municipiul Botoşani care în acest an au obţinut media maximă la examenul de Bacalaureat vor fi premiaţi. În acest sens, primarul Cosmin Andrei va iniţia un proiect de hotărâre şi va solicita votul consilierilor municipali, motivând că performanţa trebuie recompensată.

Îmi doresc ca aceste premii, dar mai ales recunoștința noastră, să fie o motivație pentru viitorii absolvenți, care se vor ambiționa să țină județul în top, acolo unde îi este locul”, a declarat primarul municipiului. Edilul a salutat faptul că judeţul Botoşani pe primul loc la nivel naţional având cele mai multe medii de 10 la Bac.

Am afirmat mereu că la Botoșani se face învătământ de calitate, că avem atât elevi cât și profesori care au dorința și perseverența de a atinge cel mai înalt nivel. Felicitări tuturor elevilor care au absolvit cu medii frumoase dar mai ales celor care au trecut de <Examenul maturității> cu notă maximă! După cum am mai susținut, îmi doresc ca de la an la an, numărul elevilor botoșăneni care <strălucesc> să fie tot mai mare și mă bucur să constat că dorința mea se împlinește”, a mai precizat primarul municipiului.

Deja ai votat!