„Scufița Roșie” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

În această săptămână, cei mici vor putea viziona, din nou, „Scufița Roșie”, un spectacol pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”, din Botoșani. Acesta poate fi urmărit în zilele de joi, 8 iulie, și vineri, 9 iulie, de la ora 18.00, dar și în weekend, începând cu ora 11.00.

Spectacolul ”Scufița roșie” este o adaptare de Mihai Donțu, după Charles Perrault, în regia lui Mihai Donţu, iar scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii Florin Iftode,Marius Rusu, Alin Gheorghiu, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Andreea-Elena Popovici și Andrei Bordianu.

„Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole! Vă rugăm să nu uitaţi masca, dezinfectant vă punem noi la dispoziţie! Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măștii, precum şi respectarea distanţării sociale”, au transmis reprezentanții instituției.

Spectacolul este dedicat celor mici, iar un bilet costă 12 lei. Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului, iar intrarea se face cu o oră înaintea începerii acestuia.

Deja ai votat!