Șoferi turmentați scoși din trafic de polițiștii din Săveni

Luni, pe 5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control, pe strada A.I.Cuza din orașul Săveni, un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Coțușca. Acesta a fost verificat cu aparatul alcooltest, iar valoarea rezultată a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care polițiștii i-au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

După numai câteva ore, polițiștii din Săveni au fost sesizați prin apel pe 112 cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu din localitate circulă un autoturism al cărui conducător este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice. Echipajul de poliție a interceptat autoturismul în cauză, la volan aflându-se un bărbat de 40 de ani, tot din comuna Coțușca.

Întrucât șoferul mirosea a băuturi alcoolice, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest, precum și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice de sânge.

 

Deja ai votat!