Accident cumplit la Bucecea (video)

Un accident deosebit de grav a avut loc, miercuri dimineață, pe raza localității Călineşti, orașul Bucecea. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani a decedat, iar alţi doi au fost transportaţi la spital, unul fiind în stare gravă, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Incidentul a avut loc la câteva minute după ora șase, când șoferul unui Audi care circula cu viteză a pierdut controlul volanului și a derapat de pe șosea, după care a lovit un copac şi a ricoşat în alţi doi. Impactul a fost extrem de violent motorul şi o roată fiind aruncate la aproape 20 de metri de maşină.

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă și spumă și trei ambulanţe și au constatat că în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane încarcerate. Cea de-a treia fusese aruncată afara din mașină în urma impactului.

Pompierii i-au scos pe cei doi tineri, de pe scaunele din fața şi ambii au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de ambulanţă. Pentru şofer s-a declarat decesul, iar ceilalți doi, dintre care unul în stare gravă, au fost transportaţi la spital. Tinerii au vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

Foto Mircea Florin/Radar Botosani

Deja ai votat!