Hoți capturați cu focuri de armă și urmări pe teritoriul județelor Botoșani și Suceava

Doi indivizi din județul Mehedinți, bănuiți că ar fi implicați în mai multe tentative de jafuri, au fost capturați astăzi în județul Suceava, în localitatea Văratec (orașul Salcea), în urma unei operațiuni comune a polițiștilor de la Investigații Criminale din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Botoșani și Suceava.

Suspecții erau bănuiți de mai multe tentative de furturi din locuințe și bancomate, iar miercuri dimineață au fost reperați în municipiul Botoșani, undeva pe strada Primăverii. Un echipaj de poliție s-a apropiat cu intenția de a-i legitima, dar în acel moment unul dintre suspecți, care se afla într-o mașină, a demarat în trombă și a acroșat autospeciala de poliție. Atunci, unul dintre polițiștii de la Investigații Criminale a scos arma și a tras mai multe focuri de armă. Cum suspecții au reușit să dispară în scurt timp, au fost organizate mai multe filtre în trafic, fiind alertați inclusiv polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava.

În urma măsurilor dispuse, suspecții au fost localizați în apropiere de Văratec, unde au fost și capturați. Potrivit unor informații neoficiale, suspecții ar fi bănuiți de comiterea mai multor tentative de furturi din locuințele unor oameni de afaceri, dar și tentative de furturi din bancomate, fapte comise în trecut însă fără prejudicii.

Cercetările sunt în plină desfășurare, polițiștii încercând să le stabilească și să le probeze întreaga activitate infracțională.

 

Deja ai votat!