Octogenară dispărută de la domiciliu. Polițiștii cer sprijinul populației

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați miercuri, 7 iulie a.c., cu privire la faptul că o femeie din municipiul Botoșani, COPCINSCHI MARIA, de 81 de ani, a părăsit domiciliul în data de 6 iulie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

În urma acestei sesizări, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean au solicitat și sprijinul populației, în încercarea de a o găsi cât mai repede pe femeie.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, octogenara ar avea o înălțime de circa 1,55 metri, aproximativ 40 de kilograme, este căruntă și este tunsă scurt. La momentul plecării, femeia purta haine închise la culoare și nu avea asupra sa telefon mobil sau alte bunuri.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a transmis Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!