Mercedes cu probleme descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care dorea să părăsească țara cu un autoturism radiat din circulație. În vârstă de 52 de ani, L.V., cu dublă cetățenie română și moldovenească, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, miercuri, pe 7 iulie a.c., cu intenția de a trece în Republica Moldova.

Bărbatul conducea un autoturism Mercedes și, cu toate că era aproape de miezul nopții, polițiștii de frontieră au făcut mai multe verificări și au constatat că seria de pe autoturism nu corespunde cu cea înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat la control. Prin urmare, cercetările au fost extinse și s-a descoperit că de fapt autoturismul figura ca fiind radiat din circulație de către autoritățile germane.

„Bărbatul a declarat că autoturismul aparține unui conațional, rolul său fiind de a transporta mașina din România în Republica Moldova, fără a avea cunoștință că mașina figurează ca radiată și certificatul de înmatriculare este al altui autoturism”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul Serviciului Teritorial al Poliței de Frontieră Botoșani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

Deja ai votat!