Tânăr ajuns la spital după un accident de muncă

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, a ajuns la Urgenţe în stare gravă după ce s-a accidentat în timpul muncii. Incidentul a avut loc în Botoşani, în timp ce bărbatul lucra la amenajarea unei case din oraş. Tânărul se afla pe o schelă, în interiorul locuinţei, pentru a amenaja trapa de acces în mansardă, însă, la un moment dat, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la aproape trei metri înălţime. Tânărul a aterizat destul de rău, colegii acestuia sărindu-i imediat în ajutor.

Din cauză că acuza dureri mari la spate, oamenii au apelat la 112, la faţa locului fiind trimisă o ambulanţă pentru a-l prelua pe muncitor. Acesta a fost transportat la Urgenţe, unde medicii l-au diagnosticat cu o fractură la nivelul coloanei. “Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu un traumatism prin cădere de la înălţime. A fost supus mai multor investigaţii, fiind diagnosticat cu  traumatism vertebro-medular lombar amielic, cu fractură L3”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Având în vedere că incidentul s-a petrecut în timp ce tânărul se afla la serviciu în cauză a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Deja ai votat!