Incendiu devastator. Patru mașini mistuite de flăcări din cauza unui scurtcircuit (VIDEO)

Patru mașini care erau parcate într-un garaj din Aleea Vâlcelei, din municipiul Botoșani, au fost distruse în totalitate vineri, pe 9 iulie a.c., în urma unui incendiu de proporții. Flăcările și fumul degajat s-au văzut de la câțiva kilometri distanță.

Anunțați în urma unui apel pe 112, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. „În momentul în care au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă și la o casă din gospodărie. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a intervenit circa două ore și jumătate”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

După ce au reușit să stingă flăcările, pompierii au efectuat o serie de cercetări pentru a vedea de unde a izbucnit focul. Modul în care s-a propagat incendiul, dar și urmele găsite de pompieri au condus spre ipoteza că focul ar fi pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit produs la unul dintre autoturisme, care fusese parcat în garaj cu puțin timp înainte de producerea evenimentului.

 

Deja ai votat!