O tânără din Stăuceni nu a mai ajuns acasă. Polițiștii au cerut sprijinul populației

foto arhiva

Sâmbătă, 10 iulie a.c., polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că UNGUREANU MIHAELA-IRINA, de 35 de ani, din satul Tocileni, comuna Stăuceni, a părăsit domiciliul în seara zilei de 9 iulie a.c., iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

În urma sesizării, polițiștii au declanșat operațiunile de căutare, iar reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani au solicitat și sprijinul populației, în speranță că o vor găsi cât mai repede pe femeie.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, Mihaela Irina Ungureanu are circa 1, 85 metri înălțime, aproximativ 75 de kg și este blondă cu ochii căprui.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu un tricou de culoare maro, pantaloni verzi scurți și purta încălțăminte tip șlap de culoare roșie.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!