Copii și adolescenți botoșăneni, premiați la „Mamaia Copiilor”

Mai mulți copii și adolescenți din Botoșani au participat la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Creație și Interpretare „Mamaia Copiilor”, din Constanța, care s-a desfășurat în perioada 7-11 iulie.

În urma participării mai mulți copii au fost premiați. Printre aceștia se află Măriuca Stan Muraru, care a participat la categoria de vârstă 10-12 ani, unde au fost înscriși 57 de concurenți. Copila de 10 ani a participat la secțiunea de Creație cu melodia Supereroi compusă de profesorul Oana Pușcașu, cu care a câștigat premiul I. Tot ea a participat și la secțiunea Interpretare, obținând locul al III-lea. Micuța artistă se pregătește în cadrul studioului muzical Cheia Sol.

De asemenea, Andi Pușcașu, 6 ani, a obținut premiul I la categoria 4-6 ani, din 23 de concurenți. Acesta se pregătește la Piatra Neamț, la Școala de muzică Viva Allegria cu profesorul Alina Apetrii. Carol Andrei Ieremciuc, 6 ani, a câștigat premiul al III-lea. Acesta se pregătește cu profesorul Ana Maria Ionescu, la Școala Populară de Arte “George Enescu”.

Totodată, dintre micuții botoșăneni care au participat la festival, s-au remarcat și Eric Crăcană ( 12 ani) și Teodora Grumeza (16 ani) care se pregătesc muzical la Studioul Cheia Sol, Ema Hăpăianu de 9 ani care se pregătește în cadrul Școlii de muzică „Romantic Art Music” din Suceava, Ilinca Maria Lazăr de 9 ani și Maia Ioana Mitoșeriu de 7 ani de la Școala de muzică Modus Vivendi din Suceava.

Din juriul concursului au făcut parte compozitorii Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, producătorul radio, Bogdan Dragomir și tânăra artistă, Dora Gaitanovici.

Deja ai votat!