Control antidoping după Botoșani – FCSB: „Avem suspiciuni”

Mai mulți jucători de la FC Botoșani și FCSB au fost supuși unui control antidoping la finalul partidei încheiate cu scorul 0-0, în debutul campionatului, potrivit GSP.ro.

„Se face control antidoping, la comanda ANAD. Există anumite suspiciuni, după un control vamal. Noi verificăm. Nu zicem de ce, nu dăm explicații. Dar nu închidem ochii și nu protejăm pe nimeni!
După acel incident (n.r. – cu Maecky Ngombo, jucătorul recent transferat de Botoșani), am primit anumite informații. Colaborăm cu Ministerul de Interne, WADA are protocoale cu Interpol, Europol.
Nu avem vreo dovadă, dar verificăm pentru a elimina orice suspiciune. Suspiciunile sunt la Botoșani, dar ambele echipe vor fi testate”, a declarat Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Anti-Doping, la Telekom Sport.

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a anunțat despărțirea de atacantul belgian Maecky Ngombo (26 de ani).

Maecky Ngombo a fost transferat de FC Botoșani în această vară. La plecarea în primul cantonament alături de formația pregătită de Marius Croitoru, atacantul belgian a atras atenția autorităților. În bagajul lui de mână a fost descoperit un grinder metalic.

Deja ai votat!