Târg caritabil pentru un copil greu încercat de viață

Pentru a veni în ajutorul Anastasiei Tuchiac, o fetiță de doar un an și trei luni care este diagnosticată cu nev congenital gigant, asociația umanitară din Dorohoi, „Simona Elena și Voluntarii”, va organiza în acest weekend un târg caritabil.

Astfel, sâmbătă 17 iulie și duminică, 18 iulie, pe Pietonal, lângă C.E.C Bank, între orele 9:00 – 20:00, toți cei care vor să o ajute pe Anastasia, un copil greu încercat de viață, o pot face cumpărând lucrurile ce vor fi puse spre vânzare în cadrul târgului.

Activitate umanitară dedicată Anastasiei, dar și altor copii cu diagnostice greu de suportat

De asemenea, banii proveniți din vânzări vor fi donați și altor copii diagnosticați cu boli grave, cazuri pe care asociația le are în atenție. „Târgul este organizat, în primul rând, pentru Anastasia, pentru că încă nu știm suma de bani de care are nevoie aceasta pentru cea de-a doua intervenție de îndepărtare a nevului (partea din spate), dar și pentru cazuri pe care asociația le are în atenție. În cadrul activității umanitare vor avea loc evenimente pentru copii, vom vinde practic ce-au donat alte mămici și copii, cum ar jucării, aranjamente florare etc, a transmis Simona Elena Suhan, organizatoarea târgului caritabil.

Cazul Anastasiei se află în atenția asociației umanitare încă de când fetița avea doar două luni. „Ne dorim să venim în continuare în sprijinul Anastasiei cât și a altor copilași (bolnavi de cancer), tineri cu dizabilități și bătrâni cu nevoi speciale pe care Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii îi are în atenție și care au mare nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, să poată continua. Anastasia, Samira, Irina, Ana-Maria sunt doar câteva nume pentru care noi am luptat, luptăm și mergem înainte să‐i ajutăm să ducă o viață normală, lipsită de griji”, a mai transmis aceasta.
Cei care vor să facă o faptă bună și astfel să ajute copiii mai puțin norocoși, pot dona în conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschise la Banca Transilvania:

RO06BTRLRONCRT0587762901  RON

RO53BTRLEURCRT0587762901   EURO

SWIFT: BTRLRO22.

De asemenea, relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0757.139.794- Simona Elena.

Deja ai votat!