Șanț săpat degeaba în Botoșani

Întâmplare demnă de cascadorii râsului în municipiul Botoşani. După ce au săpat câteva ore la un şanţ pentru a monta o conductă de gaz, câţiva muncitori au realizat că nu pe acolo trebuia pusă conducta. Joi, 15 iulie, câţiva muncitori au început să lucreze în faţa parcării subterane a Uvertura Mall. După câteva ore, ei au acoperit însă şanţul făcut şi au plecat. Întâmplarea i-a lăsat fără replică pe cei care au asistat la această activitate de genul „munca în zadar”.

„Muncitorii sunt de la Târgu Mureş. Nu ştiu unde trebuiau să ajungă şi ce să facă. Au început de dimineaţă, au trecut cu excavatorul peste borduri, apoi au început să acopere repede la loc. I-am întrebat motivul, având în vedere că nu au pus nimic în pământ. Răspunsul a fost că nu trebuia săpat aici. De vină nu sunt ei, ci inginerul”, a declarat reprezentantul firmei în faţa căreia a fost săpat şanţul.

Un alt botoşănean a declarat amuzat că este bine, totuşi, că a fost delimitată zona cu panouri şi panglică avertizoare, pentru a fi evitate accidentele. „Nu erau destule
gropi în oraş, au trebuit să mai facă şi ei una. E bina că măcar s-a făcut
pe trotuarul pavelat, astfel că zona poate fi refăcută în scurt timp”, a
mai spus acesta.
De regulă, toate intervenţiile pe străzi şi pe trotuare se fac în baza unui aviz emis de Primăria Botoşani. Lucrările sunt verificate de către poliţiştii locali din cadrul Biroului disciplina în construcţii.

Contactat telefonic, primarul Cosmin Andrei a declarat că viceprimarul Liviu Toma se ocupă de avize, însă acesta este în concediu. „Voi verifica în cursul zilei de mâine (astăzi – n.r.) să văd care este situaţia”, a mai spus Cosmin Andrei.

Deja ai votat!