Bărbat găsit în ştreang de propria soţie (video)

Un bărbat din Botoşani a fost găsit fără suflare chiar de către soţia lui, după ce şi-a pus capăt zilelor în apartamentul pe care cei doi îl împărţeau, în municipiul Botoşani.

Descoperirea macabră a avut loc sâmbătă la amiază, când femeia de 60 de ani s-a întors acasă de la ţară. Aceasta şi-a descoperit îngrozită soţul atârnând într-un ştreang improvizat dintr-o funie legată de ţeava de la gaz. Potrivit femeii, bărbatul de 64 de ani, avea probleme cu consumul excesiv de alcool, iar între cei doi aveau loc tot mai des certuri pe această temă. Femeia l-a ameninţat în mai multe rânduri că îl va părăsi dacă nu pune capăt viciului pe care îl avea.

Sâmbătă dimineaţă, aceasta a plecat la ţară, bărbatul rămânând acasă singur. La orele amiezii, femeia s-a întors acasă, însă şi-a găsit soţul fără suflare. Acesta a confecţionat un ştreang dintr-o funie pe care a legat-o de ţeava de gaz din holul apartamentului şi şi-a dus la îndeplinire planul macabru. În stare de şoc, femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale, iar la faţa locului a fost direcţionat echipajul cu medic al SMURD. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decesul survenind cu mai mult de o oră în urmă. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind constatat decesul”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat în atenţia poliţiei, care a început o anchetă în acest sens. „Cadavrul a fost ridicat de lucrători din cadrul Serviciului de Medicină Legală Botoşani în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor decesului. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!