Bătaie ca în filme la Cornişa

Bătaie ca în filme într-un bar din parcul Cornişa. Abia deschis de câteva săptămâni, localul este frecventat de tot mai mulţi tineri, iar petrecerile ţinute acolo sunt, cel mai adesea, stropite şi cu alcool din belşug.

Sâmbătă seară o bătaie în toată regula a început între două grupuri, care se distrau în club. Nu mai puţin de şapte tineri, cu vârste între 20 şi 40 de ani şi-au împărţit pumni şi picioare, o parte dintre clienţi fiind speriaţi şi apelând 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de ambulanță, iar oamenii legii au reuşit să îi calmeze, cu greu, pe agresorii care se fugăreau pe aleile din zona parcului Cornişa. Potrivit cadrelor medicale, trei dintre petrecăreți au ajuns la spital cu ambulanţele pentru îngrijiri. „Toţi pacienţii erau policontuzionaţi, prezentând traumatisme faciale şi craniene”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a deschis un dosar penal. „Colegii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoanele implicate și a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!