Municipalitatea botoşăneană va premia 11 absolvenţi de liceu

primaria botosani

Consilierii municipali botoşăneni vor avea mâine, 20 iulie, începând cu ora 14:00, şedinţă extraordinară, unul dintre proiecte vizând asigurarea fondurilor necesare pentru premierea absolvenţilor liceelor din municipiul Botoşani, care au reuşit performanţa de a obţine media maximă la Bacalaureat.

Aleşilor locali li se va cere votul pentru alocarea sumei de 11.000 de lei, la care se adaugă cotele datorate bugetului de stat pentru premierea a 11 elevi. Fiecare absolvent de liceu ci 10 la Bac va primi câte 1000 de lei net.

Tinerii care vor fi premiaţi sunt: Tudor Darius Cardaş şi Medeea Maria Moruz, Eliza Mihaela Ungureanu (Colegiul Naţional „AT Laurian”), Gabriel Brehuescu, Narcisa Huminiuc, Bianca Stîncescu, Cosmina Mihoreanu, Eric Alexandru Moroşan, Flavia Nicoleta Constantin-Galbău, (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”), Mirela Bălăucă (Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”) şi Andreea Mariana Ivan (Colegiul Economic „Octav Onicescu”).

Am afirmat mereu că la Botoșani se face învătământ de calitate, că avem atât elevi cât și profesori care au dorința și perseverența de a atinge cel mai înalt nivel. Și în acest an, performanța va fi recompensată! După cum am mai susținut, îmi doresc ca de la an la an, numărul elevilor botoșăneni care <strălucesc> să fie tot mai mare și mă bucur să constat că dorința mea se împlinește. Îmi doresc ca aceste premii, dar mai ales recunoștința noastră, să fie o motivație pentru viitorii absolvenți, care se vor ambiționa să țină județul în top, acolo unde îi este locul”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Au mai obţinut media maximă la Bac Denisa Ioana Căruntu şi Georgiana Rotariu, absolvente ale Liceului „Regina Maria” Dorohoi. Cel mai probabil, cele două eleve vor fi premiate de către municipalitatea dorohoiană.

Deja ai votat!