Sute de locuri de muncă vacante în județ

Potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 878 slujbe vacante.

Ofertele de muncă sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria municipiului Botoșani caută consilier administrație publică. Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, dar și un an experiență. Salariul oferit este de 2.717 de lei. Și Primăria orașului Bucecea caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit pentru această slujbă este de 3.334 lei. De asemenea, se caută și Inspector de specialitate în administrație publică. Și pentru acest post doritorii trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit este de 3.334 de lei.

Și Spitalul Municipal Dorohoi caută asistent medical generalist. Cei interesați trebuie să aibă postliceală în domeniu, iar salariul oferit este de 3.750 de lei.

Printre ofertele de muncă, cele mai numeroase sunt cele din domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher, faianțar, mozaicar sau zugrav.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!