Monica Adăscăliţei îşi va începe activitatea în deliberativul municipal

Judecătoria Botoşani a validat ieri, 20 iulie, mandatul de consilier municipal PNL al medicului Monica Adăscăliţei. Astăzi, 21 iulie, Oana Gina Georgescu, secretarul general al Municipiului Botoşani, i-a transmis Monicăi Adăscăliţei decizia instanţei privind validarea mandatului. Cel mai probabil, Monica Adăsăliţei va depune jurământul în calitate de ales local, în şedinţa ordinară a deliberativului local, care va avea loc pe 28 iulie.

Monica Adăscăliţei a declarat că statutul de ales local este onorant şi le-a mulţumit colegilor din PNL pentru că a fost inclusă pe lista cu care partidul s-a prezentat în alegerile locale, dar şi botoşănenilor care au votat. „Sunt medic în cadrul Serviciului UPU-SMURD Botoşani de aproximativ 14 ani, iar de mai bine de un an coordonez activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani şi sper ca în cadrul proiectelor şi hotărârilor CL îmi voi putea folosi experienţa şi determinarea pentru ca botoşănenii să beneficieze de servicii cât mai bune, nu doar în sistemul sanitar. Chiar dacă sunt membru PNL, eu am considerat întotdeauna că sănătatea nu are culoare politică şi sunt convinsă că în cadrul şedinţelor de CL vor fi luate cele mai bune decizii pentru botoşăneni”, a mai precizat Monica Adăscăliţei.

Monica Adăscăliţei o înlocuieşte în CL pe Monica Răileanu, consilier liberal care a renunţat la mandat luna trecută, din cauză că lucrează în Cancelaria prefectului Dan Nechifor. „Am revenit în Prefectură pentru că nu am reuşit, în cele şase luni de când am plecat, să-mi organizez viaţa profesională în aşa fel încât să fie compatibilă cu cea de consilier municipal. Îmi pare rău, dar, pe de altă parte, am o satisfacţie că în locul meu intră doamna Monica Adăscăliţei”, a declarat Monica Răileanu.

Deja ai votat!