spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTRămâne cum s-a stabilit - Banii pentru sport ajung la Asociaţia Club...

Rămâne cum s-a stabilit – Banii pentru sport ajung la Asociaţia Club Sportiv Magnum

Municipalitatea botoşăneană a anunţat rezultatele finale ale evaluării tehnice şi financiare a propunerilor de proiecte sportive cu finanţare nerambursabilă de la bugetul local pentru anul 2021. Deşi după prima evaluare, când comisia a decis ca întreaga finanţare să fie acordată Asociaţiei Club Sportiv Magnum, au fost depuse contestaţii, în urma evaluării acestora, nu s-a schimbat nimic. Astfel, Asociaţia Club Sportiv Magnum este structura sportivă care va primi un milion de lei.

Au mai depus proiecte:

Asociația Sportivă Fotbal Club Botoșani – titlul proiectului: „Promovarea sportului de performanță” (75,6 de puncte – suma solicitată un milion de lei)

Asociația Club Sportiv Basseball „Thunderwolves” – titlul proiectului: „Pasiune și performanță în baseball” (57,6 de puncte – suma solicitată 26.595 de lei)

Club Sportiv Dante Botoșani – titlul proiectului: „Botoșaniul, izvor de sportivi de performanță” (57,6 de puncte – suma solicitată 218.922 de lei)

Asociația Sportivă Botoșani Autoracing Club – titlul proiectului: „Sport și perfomanță în campionatul de raliuri BETANO” (53,62 de puncte – suma solicitată 80.900 de lei)

Asociația Județeană de Atletism – titlul proiectului: „Botoșani pe podiumul național și internațional de atletism” (50,6 de puncte – suma solicitată 25.479 de lei)

Asociația Sportivă Ecologistul Botoșani – titlul proiectului: „Să oferim o șansă juniorilor” (41,8 de puncte – suma solicitată 30.188 de lei)

Procesul verbal semnat de membrii comisiei, respectiv viceprimarul Bogdan Buhăianu (preşedinte), Daniel Botezatu, consilier PNL, Marcel Gheorghiţă, consilier USR, Iulian Ciobotaru şi Bogdan Munteanu, funcţionari în cadrul Primăriei Botoşani, a fost transmis Serviciului Management Proiecte, în vederea încheierii contractului de finanţare cu Asociaţia Club Sportiv Magnum.

Asociaţiile sportive au cerut fonduri şi în a doua sesiune de finanţare

Asociaţia Fotbal Club Botoşani, Asociația Sportivă Botoșani Autoracing Club, Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Asociaţia Sportivă Ecologistul au depus proiecte şi în a doua sesiune de acordare a finanţărilor nerambursabile, derulată în aceste zile de către municipalitatea botoşăneană. Dacă în prima sesiune, banii au fost alocaţi în baza Legii sportului, în cea de a doua sesiune fondurile sunt asigurate în baza Legii 350 din 2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Fondurile totale alocate de municipalitate pentru proiectele sportive sunt de 300.000 de lei, la care se adaugă 150.000 de lei pentru activităţi culturale şi 100.000 de lei pentru proiecte sociale.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
96 %
3.6kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...