Strada Împărat Traian intră în curăţenie generală

Strada Împărat Traian a fost inclusă în programul de igienizare a străzilor din municipiul Botoșani. După Pietonalul Unirii, Parcul Eminescu şi strada Pacea, echipele Urban Serv vor face curăţenie generală şi pe această stradă, care face parte din centura municipiului.

Astfel, de luni, 26 iulie, strada Împărat Traian intră într-un program derulat de Urban Serv, la comanda conducerii Primăriei Botoşani. Echipele societăţii de salubrizare vor demara acțiuni de curățare pe ambele sensuri de mers, pe parcursul a patru zile. Se vor folosi cinci utilaje – două pentru spălat, două pentru aspirat carosabil și un utilaj pentru aspirat trotuare.

Potrivit conducerii primăriei, conform unui plan întocmit cu Poliţia Locală Botoșani şi ținând cont de lungimea tronsonului, strada va fi împărțită în două sectoare, în vederea limitării efectelor nedorite de participanții la traficul rutier.

Luni, 26 iulie, se va interveni pe sectorul de la Tudor Vladimirescu la Octav Onicescu iar marți, retur. Miercuri se va lucra pe tronsonul Octav Onicescu – Str. Uzinei iar joi, retur.

Reprezentanții Poliției Locale vor trimite notificări posesorilor de autovehicule din zonele menționate, pentru a-şi lăsa maşinile în alte locuri.

Deja ai votat!