Festivitate de premiere a elevilor merituoşi, la Ştefăneşti

Astăzi, 23 iulie, au fost premiaţi cei mai merituoşi elevi ai Liceului „Ştefan D. Luchian” din Ştefăneşti. „La invitația domnului primar Florin Buțura, am avut onoarea de a participa la premierea celor mai merituoși dintre elevii Liceului <Ștefan D. Luchian”> din localitatea Ștefănești. Au fost prezenți la eveniment mulți elevi cu medii de 10, absolvenți de liceu care deja au fost declarați admiși la diferite facultăți, părinți, cadre didactice. O activitate care face cinste Primăriei, aceea de a premia excelența în educație. Felicitări elevilor, cadrelor didactice și părinților! Bineînțeles, tot respectul pentru solicitudinea și feed-back-ul domnului primar, fără de care acțiunea nu ar fi fost posibilă!”, a anunţat Daniel Botezatu, inspector şcolar general.

La rândul său, primarul Florin Buţura a arătat că au fost premiaţi „elevii foarte buni care au dat dovadă de multă seriozitate, muncă și implicare în activitatea lor școlară”.

Dragi elevi, vă  felicit pentru rezultatele deosebite obținute. Vă doresc mult succes în viață, să reușiți tot ceea ce vă propuneți! De asemenea, felicit profesorii și părinții pentru modul în care i-au îndrumat și crescut. Felicitări tuturor!”, a transmis primarul oraşului Ştefăneşti.

Premii în bani pentru 29 de elevi cu rezultate deosebite 

Potrivit celor precizate de directorul liceului, Veronica Chiaburu, au fost premiaţi 29 de elevi. 13 dintre aceştia, care au încheiat anul şcolar cu media maximă, au primit un premiu în bani de câte 150 de lei. Pentru ceilalţi 16, tot elevi cu rezultate bune la învăţătură, premiul în  bani a fost de câte 110 de lei. Fondurile au fost asigurate de la bugetul local. „Pe lângă bani, elevii au primit din partea domnului primar câte un stilou personalizat şi o ciocolată, dar şi câte o diplomă din partea şcolii”, a declarat directorul liceului. Oficialul a adăugat că este pentru prima dată când elevii merituoşi sunt răsplătiţi şi cu premii în bani, în ultimii ani fiind acordate doar diplome şi medalii.

Deja ai votat!