O botoșăneancă a purtat drapelul României la Tokyo

Botoșăneanca Simona Geanina Radiș a fost purtătorul de drapel al României, în locul Mădălinei Bereș, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Delegația României a fost printre ultimele dintre cele 206 delegații prezente la Olimpiadă. România a defilat pe Stadionul Olimpic de la Tokyo în frunte cu Robert Glință și Simona Radiș, originară din Dorohoi, port-drapelurile României la Jocurile Olimpice.

 

Din cauza prognozelor meteo nefavorabile, cursele de canotaj de duminică, printre care și calificările din probele de 8+1, au fost reprogramate a avea loc mâine dimineață.

În aceste condiții, Mădălina Bereș, componentă a echipajului feminin de 8+1 al României, va trebui să fie odihnită pentru cursa din calificări și nu va putea participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor programată a se încheia aproape de miezul nopții.

Alături de Ancuța Bodnar, Simona Geanina Radiș a făcut o cursă excelentă astăzi în seriile probei feminine de dublu vâsle și s-a calificat în semifinalele programate luni, 26 iulie.

Deja ai votat!