Termen suplimentar pentru depunerea cererilor la APIA pentru subvenții la motorină

Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Botoșani, informează fermierii că termenul pentru depunerea Cererii de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură pentru trimestrul II, 2021 se prelungeste.

Astfel, aceștia vor putea depune cereri până pe 2 august inclusiv, având în vedere că 31 iulie, termenul limită inițial, este într-o zi nelucrătoare.

„În cazul în care data limită de depunere a unei cereri de ajutor, a unei cereri de sprijin, a unei cereri de plată sau a altor declarații sau a oricăror documente justificative sau contracte sau data limită pentru modificări aduse cererii unice sau cererii de plată este o zi de sărbătoare legală, o sâmbătă sau o duminică, termenul limită se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează”, au transmis reprezentanții APIA.

Cererile se transmit prin mijloace electronice, dar și pe suport de hârtie, la Centrul
Județean Botoșani.

„Diferenţa dintre nivelul de 1.674,55 lei/1.000 litri al accizei şi rata accizei reduse este în cuantum unitar de 1,572 lei/litru şi se acordă ca ajutor de stat sub formă de rambursare”, au mai transmis reprezentanții instituției.

Deja ai votat!