Bărbat accidentat grav după o traversare neregulamentară (video)

Un bărbat de 45 de ani a fost transportat în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis. Accidentul a avut loc luni dimineață, pe strada Împărat Traian, în zona unei spălătorii auto, din apropierea ISU.

O femeie în vârstă de 54 de ani, aflată la volanul unui autoturism Daewoo, care venea dinspre ISU a accidentat bărbatul care încerca să traverseze prin loc nepermis. Deși a încercat să evite impactul, trăgând dreapta de volan l-a lovit pe bărbat cu partea stângă a parbrizului. Acesta a fost trântit pe asfalt, rămânând inconștient într-o baltă de sânge.

La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje de poliție și unul de la ambulanță. Pietonul a fost imediat preluat de cadrele medicale, care i-au acordat primul ajutor în ambulanță. Ulterior, acesta a fost transportat la Urgențe. “Pacientul a suferit un traumatism cranian deschis și unul la nivelul coloanei cervicale. A fost stabilizat și transportat la Urgențe pentru mai multe investigații”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Polițiștii ajunși la fața locului au început o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Acesta avea o sticla de băutură în buzunar, dar le-a spus polițiștilor că nu a băut, urmând a-i fi luate probe biologice.

Traficul în zonă a fost blocat timp de mai multe zeci de minute în zonă, coloanele pe Calea Națională fiind pe câteva sute de metri.

Deja ai votat!