Botoşăneancă de 13 ani, numită administratorul unei platforme de presă din Franța

La doar 13 ani Ema Cilibiu a fost numită de fondatorul Asociației Kids du Monde, Magie Saumur, administratorul și jurnalistul șef al platformei de presă Pressekidsdumonde din Franța. Sarcina Emei va fi realizarea de articole de prezentare și promovare, în urma materialelor primite de la copiii care doresc promovare prin intermediul asociației Kids du Monde. Prezentarea tinerilor artiști se va face în limba engleză, pentru a asigura o expunere la nivel mondial.

Asociația Kids du Monde promovează copiii talentați din întreaga lume prin intermediul presei scrise și a televiziunii TV Kids du Monde.

Ema nu este singurul copil talentat din familie. Fondatorul Asociației a început inițial să o promoveze pe Tiana, sora Emei, aceasta realizând vlog-uri în care promovează țara noastră. Vlog-urile sunt în limba engleză pentru că urmăritorii Tianei sunt în mare parte din străinătate.

Activitate artistică intensă la doar 13 ani

Tânăra din Botoșani are o activitate artistică intensă. Aceasta este membră a trupei de teatru Katharsis Antic, coordonată de profesorul Coca Dorica, iar de curând Ema a jucat  rolul Veronicăi Micle într-un film regizat de o tânără din Cluj. Filmul va avea premiera pe 15 august, la 150 de ani de la marea Serbare de la Putna.

De asemenea, Ema Cilibiu se află în plin proces de înscriere în Uniunea Compozitorilor din România. Tânăra a semnat versurile și linia melodică a melodiei End Now, interpretată de Tiana, și care va avea lansarea în zilele următoare. Cele două surori și-au propus realizarea unui album de creații proprii.
Toată această activitate artistică a Emei este îmbinată cu succes cu școala. Aceasta a terminat cu 10 pe linie clasa a VII-a, la Colegiul National „Mihai Eminescu”, acolo unde este elevă.

Deja ai votat!