Sute de locuri de muncă disponibile în județ

Botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână la dispoziție 904 slujbe vacante. Potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria Municipiului Botoșani caută consilier administrație publică. Persoanele interesate trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, dar și experiență de un an. Salariul oferit pentru această slujbă este de 2.717 lei.

Și Primăria orașului Bucecea caută consilier administrație publică. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit pentru această slujbă este de 3.334 lei. De asemenea, se caută și Inspector de specialitate în administrație publică. Și pentru acest post doritorii trebuie să aibă studii superioare, iar salariul oferit este de 3.334 de lei.

Printre ofertele de muncă, și de această dată, cele mai numeroase sunt cele din domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher, faianțar, mozaicar sau zugrav.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!