Botoşănean rănit într-un accident în Vaslui

Un botoșănean a ajuns la spital cu ambulanța după ce a fost victima unui accident rutier produs chiar de el. Evenimentul rutier a avut loc în zona localității Podeni, spre Negrești. Din primele informații a reieșit faptul că botoșăneanul, aflat la volanul unei Dacii Logan, a lovit un camion și a fost apoi aruncat în afara părții carosabile.

La fața locului a fost trimisă o ambulanță de tip EPA de la Negrești și una cu medic de la Vaslui. De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și o autospecială ISU pentru descarcerare. Salvatorii au găsit victima în stare gravă, inconștientă și încarcerată.

Victima accidentului petrecut pe raza localității Podeni, în apropiere de Negrești, este un bărbat de 70 de ani, din județul Botoșani. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că acesta, pe fondul neatenției, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o autoutilitară condusă de un bărbat de 39 de ani, din județul Iași. De asemenea, ieșeanul a fost testat cu alcooltestul și rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Echipajul de descarcerare de la ISU, sosit la locul accidentului, a scos victima dintre fiarele contorsionate ale mașinii care, după impact, a ajuns în decor. După acordarea primului ajutor la fața locului, bărbatul a fost transportat la secția UPU a Spitalului Județean Vaslui.

În urma evaluării, medicii au stabilit că bărbatul de 70 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, șoc hemoragic și traumatic, traumatism de bazin, fracturi de membru superior stâng și membru inferior drept.

Foto: vasluianul.ro

Deja ai votat!