Loc de parcare rezervat cu 700 de lei

Locurile de parcare din unele zone ale oraşului sunt rezervate cu sute de lei. La ultima licitaţie organizată de municipalitatea botoşăneană, pe 27 iulie, au fost disponibile 69 locuri. La licitaţie s-au înscris 51 de persoane, înscrise pentru 32 de locuri. Cel mai mare pret a fost de 700 de lei, pentru un loc aflat pe Aleea Cinema nr. 6. Celelalte locuri au fost rezervate cu taxa minimă de 172 de lei.

Iulius Gherase, şeful Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Botoşani, a anunţat că o altă licitaţie va fi organizată în luna septembrie. Vor fi puse la dispoziţia persoanelor interesate locuri noi, amenajate în zonele: SRI, Săvenilor – Profi, blocurile ANL de pe strada Ion Pillat (zona Bazarului) şi străzile Mihail Kogălniceanu, Viilor, Octav Băncilă, sensul unic între Armoniei şi Onicescu.

La licitaţia organizată pe 12 iulie, au fost disponibile 205 de locuri de parcare. S-au înscris 117 de persoane, unele locuri fiind licitate de câte trei – patru persoane. Dat fiind interesul pentru unele locuri s-a ajuns la o valoare de 2.000 de lei pentru un loc pe strada Izvoarelor, respectiv 1.950 de lei, pentru un loc pe strada Octav Băncilă.

Deja ai votat!