Tânăr la un pas de moarte după ce şi-a dat foc

Un tânăr din judeţ a încercat să îşi pună capăt zilelor, într-un mod cumplit. În vârstă de 38 de ani, din Darabani, tânărul s-a stropit pe cap cu conţinutul unei sticle cu motorină, după care şi-a dat foc. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a consumat o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice. Imediat după ce s-a aprins, membrii familiei au sărit în ajutor şi au reuşit să stingă flăcările. Cu toate acestea, o mare parte din pielea capului, a feţei şi gâtului au fost afectate de flăcări, iar bărbatul a fost preluat de o ambulanţă chemată de către membrii familiei.

Pe drumul spre Botoşani, starea acestuia s-a înrăutăţit, astfel că în întâmpinare a fost solicitat echipajul cu medic al SMURD, care a preluat bărbatul şi l-a adus la Urgenţe. „Pacientul a suferit arsuri de gradele II-III pe aproximativ 10% din suprafaţa corpului. I-au fost afectate regiunea cervicală posterior şi extremitatea cefalică”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

În urmă cu exact două luni, un alt caz a înfiorat comunitatea din Darabani. Atunci, un bărbat de 65 de ani, din oraş, şi-a dat foc în toaleta biroului pe care îl avea la parterul unui bloc.

Deja ai votat!