Accident provocat de un tânăr botoşănean în Suceava

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a produs un accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava. C.M., din comuna Mileanca, circula cu un Volkswagen Bora, pe DN29A, în localitatea Zvoriștea, din direcția Vârfu Câmpului spre Șerbănești.

Ajungând în zona unui peco, a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unei coloane de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia Dokker care circula regulamentar din sensul opus de mers, condus de Ș.I., de 24 ani, din Suceava.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere aflate pe locul din dreapta față din autoturismul Dacia, D.B., de 21 ani din Suceava, care a fost transportată cu ambulanța la U.P.U a Spitalului Judeţean Suceava. Niciunul dintre șoferii implicați nu era băut.

„În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă””, a precizat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava.

Deja ai votat!