spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTBotoşăneni abandonaţi pe un aeroport în Italia (video)

Botoşăneni abandonaţi pe un aeroport în Italia (video)

Zeci de botoşăneni au rămas blocați, duminică noapte, pe Aeroportul Bergamo din Italia după ce compania Ryanair a anulat cursele spre Suceava și București fără niciun fel de avertisment, în timp ce cursa spre Timișoara era operată, potrivit stirisuceava.net.

Pasagerii blocați pe aeroport s-au plâns că au fost complet ignorați de reprezentanții companiei aeriene, nu au primit niciun fel de explicații și nici nu li s-a comunicat ce se va întâmpla în continuare.

Una dintre pasagere a filmat momentul în care un reprezentant al forțelor de ordine încearcă să calmeze mulțimea furioasă, după care i-a fost smuls telefonul din mână.

„Filmat pe aeroportul din Bergamo, acum cateva minute. Zborurile Ryanair spre Bucuresti si Suceava anulate. Ofiterul de politie al carui nume apare mi-a smuls telefonul din mana si mi-a distrus sticla. L-am recuperat foarte greu, cu ajutorul celorlalti pasageri infuriati inainte de a-l distruge total. Ne aflam pe Bergamo in continuare fara ca nimeni de la companie sa apara.
Iar politia aeroportului apara o companie care-si bate joc de pasageri. Unei pasagere i s-a facut rau si are nevoie de asistenta medicala. In tot acest timp se imbarca pasageri Ryanair spre Timisoara”, a scris femeia pe Facebook.

De altfel, companiile low-cost care operează curse de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava și-au făcut un obicei să anuleze curse fără niciun fel de avertisment și fără explicații, mai notează stirisuceava.net.

Video: stirisuceava.net

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...