Botoşăneni abandonaţi pe un aeroport în Italia (video)

Zeci de botoşăneni au rămas blocați, duminică noapte, pe Aeroportul Bergamo din Italia după ce compania Ryanair a anulat cursele spre Suceava și București fără niciun fel de avertisment, în timp ce cursa spre Timișoara era operată, potrivit stirisuceava.net.

Pasagerii blocați pe aeroport s-au plâns că au fost complet ignorați de reprezentanții companiei aeriene, nu au primit niciun fel de explicații și nici nu li s-a comunicat ce se va întâmpla în continuare.

Una dintre pasagere a filmat momentul în care un reprezentant al forțelor de ordine încearcă să calmeze mulțimea furioasă, după care i-a fost smuls telefonul din mână.

„Filmat pe aeroportul din Bergamo, acum cateva minute. Zborurile Ryanair spre Bucuresti si Suceava anulate. Ofiterul de politie al carui nume apare mi-a smuls telefonul din mana si mi-a distrus sticla. L-am recuperat foarte greu, cu ajutorul celorlalti pasageri infuriati inainte de a-l distruge total. Ne aflam pe Bergamo in continuare fara ca nimeni de la companie sa apara.
Iar politia aeroportului apara o companie care-si bate joc de pasageri. Unei pasagere i s-a facut rau si are nevoie de asistenta medicala. In tot acest timp se imbarca pasageri Ryanair spre Timisoara”, a scris femeia pe Facebook.

De altfel, companiile low-cost care operează curse de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava și-au făcut un obicei să anuleze curse fără niciun fel de avertisment și fără explicații, mai notează stirisuceava.net.

Video: stirisuceava.net

 

Deja ai votat!