Comandantul artileriștilor din Botoșani avansat în grad. Un general de brigadă a vizitat Garnizoana Botoșani

După numai trei luni de la preluarea comenzii, noul comandant al Batalionului 355 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoșani, maiorul Codruț Ștefan Obreja, a fost avansat la gradul de locotenent-colonel. La ceremonie a participat comandantul Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”, generalul de brigadă Daniel Pop, care i-a înmânat și distincția Emblema de Onoare a Forțelor Terestre.

„Noi, militarii, ne-am mulțumit și ne mulțumim de fiecare dată cu puțin. Ne bucurăm de lucruri mărunte, așa cum este acest simbol. (n.r. distincția Emblema de Onoare a Forțelor Terestre) Pe care noi îl purtăm la vedere, îl purtăm cu mândrie, fără ca aceia în slujba cărora suntem să știe acest lucru. Dar între noi, camarazii, portul unor asemenea simboluri arată în primul rând zile, ani de muncă, arată profesionalism, arată că avem în fața noastră un exemplu de urmat”, a spus generalul de brigadă Daniel Pop, cu ocazia festivităților desfășurate luni (n.r. – 2 august a.c.) în cadrul Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani.

Ceremoniile s-au desfășurat în prezența prefectului județului, Dan Nechifor, șapte militari fiind avansați în grad. Reprezentantul Guvernului în teritoriu i-a felicitat pe toți, confirmându-le, încă o dată, aprecierea și sprijinul său, pe care se pot baza oricând este nevoie.

 

Deja ai votat!