Copilă la un pas de moarte după ce a fost muşcată de un cal (Video)

O fetiţă, în vârstă de 10 ani, a ajuns la Urgenţe după ce a trecut la câţiva milimetri de o moarte cumplită.

Copila a fost muşcată de un cal în gospodăria unei mătuşi, într-un sat din apropiere de Flămânzi. Fata se juca în casă, cu o verişoară, iar la un moment dat a decis să iasă în curtea casei. Aceasta s-a aventurat pe lângă grajdul în care era calul, iar animalul a prins-o pe copilă cu dinţii de gât. Din fericire, muşcătura nu a fost una puternică.
Ţipetele şi plânsele acesteia au alertat-o pe mătuşa sa, care a ieşit în curte, găsind-o pe fată cu sânge în zona gâtului. Femeia a realizat ceea ce s-a întâmplat, iar după ce a reuşit să o calmeze a decis să apeleze serviciul 112, pentru a se asigura că muşcătura nu i-a afectat copilului un muşchi sau o arteră.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, cadrele medicale acordându-i fetiţei primul ajutor. „Pacienta a fost stabilizată hemodinamic la faţa locului. Prezenta o plagă muşcată în regiune latero-cervicală dreaptă, superficială. Din fericire, muşcătura nu a fost una profundă, astfel că viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Câţiva milimetri mai adânc, însă, şi putea fi o tragedie”, a spus o asistentă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!