Peste 900 de slujbe vacante în județ

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână sunt în domeniul construcţiilor

Potrivit listei publicată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de muncă (AJOFM) în judeţ sunt 965 de slujbe vacante. Ofertele de muncă sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare, cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria municipiului Botoșani caută consilier administrație publică. Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, dar și un an experiență. Salariul oferit este de 2.717 de lei. De asemenea, se caută și consilier administrație publică, clasa I, grad profesional superior. Ce interesați trebuie să aibă șapte ani experiență, dar și studii superioare în domeniul științelor economice. Salariul oferit este 7.117 lei.

Printre ofertele de muncă se află și cele de bucătar, pizzar, ospătar, ajutor ospătar sau barman. De asemenea, sunt slujbe vacante și în domeniul construcțiilor. Astfel, se caută zidar, zidar rosar tencuitor, fierar betonist, dulgher, faianțar sau mozaicar.

lista locurilor de muncă

Deja ai votat!