Copil la un pas de tragedie în casa bunicilor

Tot mai multi copii ajung la spital in ultima perioada

Un copil, în vârstă de trei ani, a ajuns în stare gravă la spital după un accident cumplit. Băieţelul se afla în casa bunicilor, din comuna Roma, iar, la un moment dat, se juca în balconul unui dormitor de la etajul casei. La un moment dat, din joacă, şi profitând de neatenţia adulţilor din preajmă, copilul a trecut printre balustrada de la balcon şi perete şi a căzut în gol de la aproape patru metri.

Bunicii au fost alertaţi de zgomotul căzăturii şi de plânsetele copilului, aceştia sunând imediat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, care a preluat copilul şi l-a transportat imediat la Urgenţe.

„Pacientul a ajuns în urgenţe cu o contuzie toraco-abdominală, traumatism cranian acut, hematom palpebral stâng şi o plagă la bărbie. A fost internat pe secţia de terapie intensivă a Secţiei de Pediatrie”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Micuţul a fost supus mai multor examene imagistice, de craniu, coloană cervicală, pelvis, dar nu au fost evidenţiate leziuni osoase grave.

Deja ai votat!