Carambol cu două victime şi patru maşini la Dealu Mare

Două persoane au fost rănit și patru mașini au fost avariate, joi, în urma unui accident rutier care s-a produs pe drumul național DN 29D, care face legătura între municipiul Botoșani și orașul Ștefănești. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localității Drislea, în zona denumită Dealu Mare, iar în urma coliziunii dintre autoturisme, două dintre ele au fost proiectate în afara părții carosabile.

Accidentul a fost provocat de un tânăr, care a pătruns pe contrasens și a lovit o mașină care circula regulamentar. Ulterior, în urma impactului, mașina care a produs accidentul a lovit alte două autoturisme care circulau în același sens cu ea.

„Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce a avut loc astăzi, pe DN 29 D, în apropierea localității Drislea. Victimele au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate cu ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță. În eveniment au fost implicate patru autoturisme în care se aflau șapte persoane. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor”, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Deja ai votat!