Încă un sortiment de îngheţată retras de pe piaţă

Mai multe sortimente de îngheţată  ”La strada” de căpşuni au fost retrase din Auchan, Cora şi Carrefour. Asta după ce producătorul a fost informat că unul dintre stabilizatorii folosiţi are conţinut de oxid de etilenă peste limitele premise.

„Vă informăm că Macromex recheamă produsele de îngheţată «La Strada Căpşune». Compania Macromex, în calitate de proprietar al mărcii de îngheţată La Strada, produsă în Franţa, a fost informată de către unul din furnizorii săi cu privire la o problemă a stabilizatorilor de plante, al căror conţinut de oxid de etilenă depăşeşte limitele premise de reglementările în vigoare. Acest fapt are impact asupra anumitor produse La Strada. Stabilizatorii pe baza de plante folosiţi în producerea îngheţatei La Strada sunt folosiţi în cantităţi extrem de mici în produsele finite, astfel încât considerăm că nu prezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor”, arată ANSVSA.

Cei care vor să-și primească banii înapoi pot returna produsul sau ambalajul la magazinul de la care au cumpărat,  până la dată limita de 16.08.2021.

Deja ai votat!