Plecat în străinătate, un botoșănean nu mai este de găsit. Familia și polițiștii cer sprijinul populației

sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani

Astăzi, 5 august 2021, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 52 de ani, din comuna Mihălășeni, a părăsit domiciliul în data de 29 iulie a.c., cu destinația Anglia, însă familia a fost informată că bărbatul ar fi rămas pe teritoriul Franței, întrucât nu avea documentele necesare pentru a pătrunde pe teritoriul Angliei. Cum cel în cauză nu a revenit la domiciliu și nici nu a contactat familia, rudele au decis să anunțe Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani. Polițiștii au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri, iar reprezentanții IPJ au solicitat și sprijinul populației, în încercarea de a-l localiza cât mai repede pe bărbat.

Potrivit semnalmentelor, OBADĂ DANIEL ȘTEFAN are o înălțime de circa 1,70 metri, o greutate de aproximativ 70 de kilograme, are ochii ochi căprui și era ras pe cap. În momentul plecării de la domiciliu, botoșăneanul era îmbrăcat cu blugi albaștri și un tricou de culoare roșie, iar în picioare purta pantofi sport albi.

„Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a transmis Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!