Pregătiri pentru Family Fest

În perioada 19 – 22 august, Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa va găzdui festivalul Family Fest. Festivalul este organizat de municipalitatea botoşăneană, prin Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), în colaborare cu Sprint Media Group. În acest sens, a fost promovat un proiect de hotărâre care va fi dezbătut de consilierii municipali, în şedinţa de mâine, 9 august.

Municipalitatea pune la dispoziţia organizatorilor o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi. Se va avea în vedere ca valoarea totală necesară asigurării serviciilor asumate de către partener să nu fie mai mică decât valoarea taxei de folosire a locului public pentru amplasamentul stabilit de către DSPSA, respectiv a costurilor utilităţilor asigurate – energie electrică şi apă potabilă. DSPSA va asigura sursa de energie electrică şi sursa de apă potabilă, în timp ce Poliţia Locală va asigura prezenţa în zonă a efectivelor de ordine publică necesare. În zonă, în cele patru zile de festival se vor afla şi echipaje de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Poliţia Municipală.

Sprint Media Group se va ocupa de organizarea zonelor destinate activităţilor de alimentaţie publică, comerţ şi parc de distracţii, amplasarea mobilierului – terase, puncte comerciale pentru alimentaţie publică, amplasarea scenei cu toate dotările necesare, plata artiştilor.

În prima zi a festivalului ar urma să aibă loc o campanie „Stop bullying”, cu implicarea unor artişti locali. Potrivit organizatorilor, vor evolua pe scena festivalului The Kryptonite Sparks, Ianis Pavel, Mirel Manea&Orchestra, Arsenium, Shift, Connect-R, Lora, N&D, Paula Seling şi Orchestra Filarmonicii „George Enescu” Botoşani, Rapsozii Botoşanilor, Ionica Moroşanu şi Datina.

Deja ai votat!