Sute de slujbe vacante în județ

Botoșănenii care se află în căutarea unui loc de muncă au în această săptămână peste 700 de slujbe vacante. Astfel, potrivit listei publicată de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani în judeţ sunt 788 de slujbe vacante. Acestea sunt atât în mediul privat cât și în sistemul bugetar și sunt oferte atât pentru cei cu studii superioare cât şi pentru cei cu studii medii.

Primăria municipiului Botoșani caută consilier administrație publică, clasa I, grad profesional superior. Persoanele interesate de această slujbă trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor economice, dar și experiență de minimum șapte ani. Salariul oferit este de 7.117 lei.

Și Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă, Dorohoi, caută consilier principal. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare și experiență de cinci ani. Salariu oferit este de 5.236 lei.

Cele mai multe dintre oferte se adresează celor din domeniul construcțiilor. Astfel, se caută dulgher, zidar, tencuitor, fierar betonist, mozaicar, faianțar sau zugrav.

locuri de muncă

Deja ai votat!