Sute de obiecte cedate de Tribunal fără plată. Bunurile pot ajunge tot la instituții

Sute de calculatoare, stații de lucru, unități UPS, scanere și imprimante, care au fost casate de instanțele din județ, vor fi cedate fără plată de Tribunalul Botoșani către alte instituții publice. Pe lista obiectelor oferite de Tribunal figurează un frigider, un televizor Sony, un aragaz, un espresor de cafea, scaune directoriale, dulapuri, ştampile, dar și o sumedenie de volume privind legislația sau practica judiciară. Bunurile au fost achiziționate în anii 1997 – 2008 de către Ministerul Justiției, însă toate acestea au depășit cu mult norma de utilizare, majoritatea fiind uzate atât fizic cât și moral. „Menționăm că bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuințări”, se menționează în comunicatul Tribunalului Botoșani.

Instituțiile interesate să preia parte din aceste bunuri pot trimite solicitări pe adresa Tribunalului Botoșani până pe data de 9 septembrie a.c., pe adresa de email nicoleta.cretu@just.ro sau prin fax la numărul 0231.583674.

Lista completă cu bunurile care sunt cedate fără plată poate fi consultată aici Transfer fără plată mijloace fixe şi obiecte de inventar Tribunalul Botoşani

 

Deja ai votat!