Țigări de contrabandă găsite în vegetația de pe malul Prutului (video)

Peste 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în vegetația de pe malul râului Prut, au fost găsite și confiscate de polițiștii de frontieră botoșăneni. Captura a avut loc luni dimineață (n.r. – 9 august a.c.), când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, împreună cu cei din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Botoșani au organizat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigarete, în zona de competență.

Astfel, în timpul acțiunii, au fost descoperite pe direcția localității de frontieră Bobulești – Ștefănești (n.r. – aval de lacul de acumulare de la Stânca-Costești) mai multe colete voluminoase ascunse în vegetație.

„La inventarierea bunurilor a reieșit faptul că în acele colete se aflau țigarete, fiind stabilită cantitatea de 49.780 de țigarete (2.489 de pachete), în valoare de 24.686 de lei, bunuri ce au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoșani.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării și identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Deja ai votat!