Ultima zi în care crescătorii de bovine pot depune cereri la APIA pentru subvenții

Crescătorii de bovine botoșăneni mai au la dispoziție doar o zi pentru a depune cererile de solicitare a ajutorului de stat, în contextul pandemiei. Astfel, reprezentanţii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani le reamintesc beneficiarilor că astăzi, 10 august, este ultima zi de primire a cererilor.

Până pe 6 august, la APIA au fost depuse 4.420 de cereri pentru un număr total de 57.327 capete bovine și o cantitate de lapte de 3895.28 tone. Beneficiarii sunt crescătorii care dețin animale din speciile bovine (taurine și bubaline), respectiv, persoane fizice, persoane juridice, întreprinderi individuale, întreprinderi familiale, persoane fizice autorizate, care au în posesie permanentă animale înscrise în RNE, în calitate de proprietar de animale și/sau proprietar de exploatație.

„Crescătorii de bovine pot depune cererea și documentele justificative la Centrele APIA județene/locale unde au fost depuse cererile unice de plată. De asemenea, acestea pot fi transmise prin fax, poștă sau în format electronic ca document scanat, prin e-mail, cu condiția asumării prin semnătură de către reprezentantul legal al beneficiarului pe fiecare pagină a documentului transmis”, au transmis reprezentanții APIA.

Deja ai votat!