Violator condamnat la şase ani de închisoare

Un individ care a violat o femeie, după care a prădat-o, a fost condamnat definitiv la 6 ani și 6 luni de închisoare în regim de detenție. Sentința definitivă a fost pronunțată săptămâna trecută de Curtea de Apel Suceava, după un proces care a început la Judecătoria Săveni.

Grozăvia a avut loc în urmă cu aproape o jumătate de an când agresorul, Florin Cibotariu, de 32 de ani, a dat buzna peste o femeie din Ștefănești și a agresat-o sexual. Victima a reușit să scape la un moment dat și a fugit din locuință pentru a cere ajutor, timp în care tânărul a furat mai multe bunuri din locuință.

„În baza probatoriului administrat în cursul urmăririi penale s-a reținut faptul că în data de 25 februarie a.c., în jurul orelor 18, inculpatul a pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și prin întrebuințarea de violențe a constrâns-o să întrețină raporturi sexuale normale. Înainte de a părăsi locuința persoanei vătămate, inculpatul a sustras două telefoane mobile în valoare de 300 lei și o pereche de cercei din argint în valoare de 200 lei. Prejudiciul total de 500 lei a fost recuperat”, au precizat procurorii.

Arestat preventiv după comiterea faptelor, Florin Cibotariu a fost trimis în judecată și a fost găsit vinovat la ambele capete de acuzare.

Deja ai votat!